DE MOOISTE DAG

 

IN DE AFGELOPEN JAREN HEB IK HEEL WAT BRUILOFTEN MOGEN FOTOGRAFEREN. HIERONDER ZIE JE EEN KLEINE IMPRESSIE VAN MIJN LAATST GESCHOTEN BRUILOFTEN. HET FOTOGRAFEREN VAN BRUILOFTEN PROBEER IK ZO SPONTAAN MOGELIJK TE HOUDEN WAARBIJ IK EEN SPECIAAL OOG HEB VOOR SFEER, GEZELLIGHEID EN MOOIE DETAILS!

EEN PRACHTIG TROUWALBUM MAAKT HET PLAATJE NATUURLIJK COMPLEET EN KAN OOK DOOR MIJ VERZORGD WORDEN. 

BEN JE NIEUWSGIERIG EN HEB JE BEHOEFTE AAN WAT MEER INFORMATIE OVER BRUIDSFOTOGRAFIE? VUL DAN EVEN HET CONTACTFORMULIER IN, DAN STUUR IK JE ALLE VERDERE INFORMATIE TOE!  

 
Anne-Marijn heeft onze trouwfotografie gedaan. Al tijdens de voorbereidingen gaf zij ons veel vertrouwen; het kennismakingsgesprek was prettig en gaf veel duidelijkheid over de mogelijkheden. Zij ging een stap verder door vooraf de ceremonie locatie te bekijken ivm de lichtinval en vooronderzoek welke lenzen hierbij het mooist de sfeer zouden vastleggen. Ook op de dag zelf was zij ruim op tijd, stelde ons op het gemak. Anne-Marijn heeft een scherp oog voor details wat voor ons de gewenste twist aan onze trouwfoto’s gaf. We zijn enorm blij met het resultaat in de vorm van de foto’s en een prachtig boek. Een echte kunstenaar en professional.
IMG_848511233.JPG
IAMannemarijnwedding2.jpg
IMG_56139838.JPG
IAMannemarijn5.jpg
IMG_55519801.JPG
IMG_57049902.JPG
IMG_820911101.JPG